Привіт всім. Підкажіть, а які самементи потрібно встановлювати на плати? Бажано обох версій. Мене цікавлять в основному конденсатори. Не зовсім розумію, якого розміру та номіналу повинні бути (те що обидва 16 Вольт побачив, а скільки саме ємність, то не розумію в значеннях. 4.7 µF і 100 nF, вірно?) Сьогодні пробував випаяти плату, на якій дисплей закріплений, і пошкодив її. Тепер буду замовляти і плати для повного монтажу. Ніби з усім розібрався, крім конденсаторів і їх розмірів. А, і ще я пошкодив (розплавив) перемички, на яких ця плата була розпаяна (розчіску). Там потрібно шукати якогось особливого розміру? Дякую всім за відповідь.
Hello everyone. Tell me, what exactly are the elements to be mounted on the boards? Preferably both versions. I am mainly interested in capacitors. I don't quite understand what their size and nominal value should be (I've seen both 16 V, but I don't understand the values. 4.7 µF and 100 nF, right?) Today I tried to desolder the board where the display is mounted and damaged it. I will now order and pay for the whole installation. It seemed to have figured out everything except the capacitors and their sizes. Oh, and I also damaged (melted) the jumpers that this board was soldered to. Do you need to look for any special size there? Thank you all for your replies.